Als de wereld ontwaakt uit haar winterslaap, zorgen mijn recepten voor instant lentekriebels. De paasvakantie pimpen met een zelfgebakken quiche, gezonde tussendoortjes of een zalige zesconfiturentaart? Blader door deze lentegerechten, vul je winkelkarretje met asperges, spinazie, radijs en abrikozen en boost je weekend met originele brunchrecepten en zonnige aperitiefhapjes. Liever picknicken met de kids? Natuurlijk! Trek eropuit in de natuur en geniet samen van verse speltbagels of krokante rabarbercrumble.

Lente
Lente
Als de wereld ontwaakt uit haar winterslaap, zorgen mijn recepten voor instant lentekriebels. De paasvakantie pimpen met een zelfgebakken quiche, gezonde tussendoortjes of een zalige zesconfiturentaart? Blader door deze lentegerechten, vul je winkelkarretje met asperges, spinazie, radijs en abrikozen en boost je weekend met originele brunchrecepten en zonnige aperitiefhapjes. Liever picknicken met de kids? Natuurlijk! Trek eropuit in de natuur en geniet samen van verse speltbagels of krokante rabarbercrumble.
1u10
Medium
Gevuld varkensgebraad met Cowboy Butter, lauwe aspergesalade ‘à la flamande’ en krieltjes met kervel
1 nacht rusten / 50min
Medium
Gestoomde kokosflan met Thaïse aardbeiensalade
40min
Next Level
Gestoomde ballekes met boontjes, broccolini en yoghurt-muntsaus
cocktail: 10min inktvis: 20min
Easy
Gegrilde inktvis met aioli en smashed potatoes met Cesar Casier – Pimped Martini tonic met Hannah Van Ongevalle
30min + 1u marineren
Easy
Gegrilde fish taco’s met perziksalsa en jalapeño mayo
limonade: 5min hamburger: 25min
Easy
Funky hamburgers en marshmallowlimonade met Grace
15min / 45min stomen
Next Level
De enige echte pannenkoeken met peertjes en vanille
cocktail: 10min bites: 20min
Next Level
Cocktails and bites op Ibiza – Moscow Mule met Hannah Van Ongevalle
45min - 2uur sudderen
Next Level
Bao bun gevuld met gekarameliseerd varkensspek
45min
Medium