Tagliatelle met kip en munt

Favorieten

30min

Easy

Tagliatelle met kippengehakt en verse munt in een roomsausje, een heerlijke en verrassende pasta voor het hele gezin. Ontdek het recept!

Tagliatelle met kippengehakt en verse munt in een roomsausje, een heerlijke en verrassende pasta voor het hele gezin. Ontdek het recept!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

2 sjalotten
2 teen look
1 klont boter
500 g bio kippengehakt
Peper en zout
250 ml room
400 ml kippenbouillon
2 handvol fijngesneden munt
100 g geraspte Parmezaanse kaas

2 sjalotten
2 teen look
1 klont boter
500 g bio kippengehakt
Peper en zout
250 ml room
400 ml kippenbouillon
2 handvol fijngesneden munt
100 g geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij de look en sjalotten zeer fijn en stoof aan in boter, ze mogen lichtjes kleuren.

Blus met kippenbouillon en room en voeg onmiddellijk het gehakt toe. Roer goed door elkaar, eventueel met een klopper, zodat je een dik papje krijgt. Het gehakt wordt hier eigenlijk gekookt in de bouillon, niet aangekleurd.

Kruid met peper en zout en laat een 10-tal minuutjes zacht sudderen samen met de helft van de fijngesneden munt.

Kook de pasta zoals vermeld op verpakking en roer het gehakt eronder.

Werk af met extra munt en kaas.

Social

Make eat share tag