Glutenvrije amandel-tijm crackers

Favorieten

30min

Easy

Makkelijk zelf te maken én glutenvrije crackers met amandel en tijm om met de lekkerste dips te serveren!

Makkelijk zelf te maken én glutenvrije crackers met amandel en tijm om met de lekkerste dips te serveren!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 20 stuks

1 ei
200g fijn amandelpoeder
1 el chiazaad
1 tl zout
1 el tijm, fijn gesneden

1 ei
200g fijn amandelpoeder
1 el chiazaad
1 tl zout
1 el tijm, fijn gesneden

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Meng alle ingrediënten doorheen tot een deeg.

Rol het mengsel uit tussen 2 vellen bakpapier.

Snij er koekjes uit in de gewenste vorm, met een vormpje of met de hand.

Bak gedurende 15 à 20 minuten in een voorwerwarmde oven op 170°.

Laat afkoelen en serveer met je favoriete dip.

Social

Make eat share tag