Tzatziki maken: 1. Rasp de komkommer boven een neteldoek (WEBSHOP) of schone theedoek. Knijp het overtollige sap eruit en bewaar het sap om eventueel te drinken met een beetje citroensap. Lekker! 2. Meng de uitgelekte komkommer met de platte kaas, fijngehakte dille, munt, knoflook (fijngeperst), olijfolie, peper en zout. Zet even in de koelkast om de 3. smaken te laten intrekken.
Halloumi bereiden: 1. Snijd de Halloumi in plakjes. Verhit een pan met 2 el olijfolie. Bak de plakjes Halloumi kort en krachtig goudbruin aan beide kanten. 2. Zet het vuur lager, voeg de chiliolie en honing toe en laat de Halloumi kort karamelliseren. Zorg ervoor dat je de plakjes goed omdraait zodat ze aan beide kanten de smaak opnemen.
Wrap vullen: 1. Verwarm de wraps kort in een droge pan of oven. 2. Besmeer de wrap royaal met tzatziki. Leg daar de gekaramelliseerde Halloumi op en wat saus van in de pan. 3. Werk af met granaatappelpitjes en extra muntblaadjes.
Serveren: Vouw de wrap dicht en serveer onmiddellijk. Wees voorbereid op drupgevaar – maar dat hoort erbij!