Hachis parmentier met bloemkool en prei

Favorieten

1u

Easy

Wil je zelf aan de slag met hachis parmentier met bloemkool en prei? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met hachis parmentier met bloemkool en prei? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

1 kleine bloemkool
2 à 3 stuk prei
700 g bechamel saus
800 g aardappelpuree
100 g geraspte kaas
750 g gehakt kalf en kip
1 sjalot
1 tl tijm
Peper en zout

1 kleine bloemkool
2 à 3 stuk prei
700 g bechamel saus
800 g aardappelpuree
100 g geraspte kaas
750 g gehakt kalf en kip
1 sjalot
1 tl tijm
Peper en zout

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Was prei en snij in stukken, snij de bloemkool in roosjes, doe ze in een stoommand en stoom ze gaar.

Meng de helft van de kaas onder de bechamelsaus.

Roer de puree nog eens goed los.

Meng het gehakt met de kruiden en verdeel op de bodem van een ovenschaal, niet te vast aandrukken.

Verdeel daarover de puree, dan de prei en bloemkool, de bechamelsaus en de rest van de kaas erover.

Bak een 25-tal minuten op 190°C met low steam.

Social

Make eat share tag