Gevulde paprika met rundergehakt en mozzarella

Favorieten

45min

Easy

Wil je zelf aan de slag met deze gevulde paprika met rundergehakt en mozzarella? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met deze gevulde paprika met rundergehakt en mozzarella? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

4 grote paprika’s naar keuze
130 g volkoren orzo (Griekse pasta), al dente gekookt
1 grote zoete ui
3 tenen look
800 gr gehakt van varken en rund
125 gr blok mozzarella
0.5 bot bieslook
250 g trostomaatjes
Peper en zout
100 g geraspte mozzarella
Olijfolie en rozemarijn om af te werken

4 grote paprika’s naar keuze
130 g volkoren orzo (Griekse pasta), al dente gekookt
1 grote zoete ui
3 tenen look
800 gr gehakt van varken en rund
125 gr blok mozzarella
0.5 bot bieslook
250 g trostomaatjes
Peper en zout
100 g geraspte mozzarella
Olijfolie en rozemarijn om af te werken

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij bieslook en ui fijn en mozzarella in blokjes, rasp de look.

Meng alles met het gehakt, voeg er de orzo bij en kruid af met peper en zout.

Snij de paprika’s doormidden, haal de zaadlijsten en zaadjes eruit en verdeel het gehakt erop.

Leg ze in ovenschotel en verdeel er de trostomaatjes rond met de rozemarijn.

Besprenkel met olijfolie, peper en zout en geraspte mozzarella.

Gaar 30 min op 180° op programma medium stoom.

Social

Make eat share tag