Kruid de tentakels met piment d’espelette, zout en olijfolie. Laat deze garen op de BBQ in een schotel
Haal de tentakels uit de BBQ en snij deze in kleine stukjes. Snij de chorizo ook in fijne stukjes. Doe de tentakels met de jus en chorizo bij de rijst samen met de peterselie, lenteui, rode jalapeño en olijfolie. Kruid af met peper en zout.
Dep de inktvis droog met keukenpapier en coat deze met de dry rub.
Vul de inktvis met de rijstmengeling, dit kan met een spuitzak met brede opening of met een lepel. Als de inktvis gevuld is leg je deze op de grill in de BBQ. Grill de inktvis 10min op 220°C op de BBQ.
Haal de gevulde inktvis uit de BBQ en werk deze af met peterselie, zeste van citroen en stukken citroen, besprenkel met wat extra olijfolie.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.