
Vis recepten
Van zeebaars en zalm tot inktvis en garnalen, de zee bulkt van smaakvolle ingrediënten. Ik hou ervan om de fijnste stukjes vis te combineren met spicy sausjes en verrassende sides. Vis garen in zoutkorst, zoetzuur marineren of verwerken in een heuse Mexicaanse quesadilla? Een gewaagde combinatie met chorizo, druiven of burrata? Bring it on! Naast populaire klassiekers zoals een vispannetje of pasta puttanesca, vind je in mijn keuken ook heel wat vis gerechten terug met een frisse, funky touch.
1u
Next Level
20min + 2u opstijven
Next Level
1u
Next Level
45-50min
Next Level
20min
Easy
25min + min. 4u marineren
Easy
30min
Easy
10min
Easy
50min
Medium
30min + min. 1 dag pekelen
Next Level
cocktail: 10min inktvis: 20min
Easy
30min + 1u marineren
Easy
sangria: 15min gerecht: 30min
Next Level
30min
Easy