Van zeebaars en zalm tot inktvis en garnalen, de zee bulkt van smaakvolle ingrediënten. Ik hou ervan om de fijnste stukjes vis te combineren met spicy sausjes en verrassende sides. Vis garen in zoutkorst, zoetzuur marineren of verwerken in een heuse Mexicaanse quesadilla? Een gewaagde combinatie met chorizo, druiven of burrata? Bring it on! Naast populaire klassiekers zoals een vispannetje of pasta puttanesca, vind je in mijn keuken ook heel wat vis gerechten terug met een frisse, funky touch.

Vis recepten
Vis recepten
Van zeebaars en zalm tot inktvis en garnalen, de zee bulkt van smaakvolle ingrediënten. Ik hou ervan om de fijnste stukjes vis te combineren met spicy sausjes en verrassende sides. Vis garen in zoutkorst, zoetzuur marineren of verwerken in een heuse Mexicaanse quesadilla? Een gewaagde combinatie met chorizo, druiven of burrata? Bring it on! Naast populaire klassiekers zoals een vispannetje of pasta puttanesca, vind je in mijn keuken ook heel wat vis gerechten terug met een frisse, funky touch.
20min + 2u opstijven
Next Level
Gerookte Zalm Pakjes met Luchtige Kaasvulling, Veenbes en Hazelnoot
45-50min
Next Level
Haché Parmentier met Wortel, Erwten, Broccoli en Gebakken Zalm met Mornaysaus
25min + min. 4u marineren
Easy
Zalmbrochettes in teriyaki-honing-gember-knoflook marinade
30min + min. 1 dag pekelen
Next Level
Graved lax met vijf pepers en rode biet
cocktail: 10min inktvis: 20min
Easy
Gegrilde inktvis met aioli en smashed potatoes met Cesar Casier – Pimped Martini tonic met Hannah Van Ongevalle
30min + 1u marineren
Easy
Gegrilde fish taco’s met perziksalsa en jalapeño mayo
sangria: 15min gerecht: 30min
Next Level