Thumbs up kaaskoekjes

Favorieten

1u30

Duimpjes omhoog! Hoe cool zijn deze zelfgebakken kaaskoekjes? Perfect als snack in de brooddoos

Duimpjes omhoog! Hoe cool zijn deze zelfgebakken kaaskoekjes? Perfect als snack in de brooddoos
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

200 g speltbloem
snuifje zout en peper
80 g koude boter in blokjes
80 g geraspte Parmezaanse kaas
1 ei
1 tl paprikapoeder

200 g speltbloem
snuifje zout en peper
80 g koude boter in blokjes
80 g geraspte Parmezaanse kaas
1 ei
1 tl paprikapoeder

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Doe alle ingrediënten in een cutter. Mix tot alles begint samen te hangen.

Vorm een platte bal en laat 1 uur opstijven in de koelkast. Je kan ook een deel langer in de diepvries bewaren voor later.

Verwarm de oven voor op 150 °C.

Rol het deeg uit tot 3 mm dik en steek uit met een handvorm.

Plooi de 4 middelste vingers naar binnen. Thumbs up!

Bak de koekjes 10 à 12 minuten. Ze moeten niet kleuren, maar wel uitgebakken zijn.

Wie verdient er een duimpje? En er mag zeker ook een dip bij zoals mijn ‘vriendelijke looksaus dip’ of ‘hummus van rode bonen’.

Social

Make eat share tag