Apero pizza met feestelijke toppings
30min
•Easy
Wat heb je nodig?
1 bol pizza deeg (kant en klaar.) of zelfgemaakt: je vindt het recept hier
Tomatensaus, je vindt het recept hier
Feest toppings:
Onze combo’s:
Op de geitenkaas bodems:
Gerookte paling – zure room – krokante ui – citroentijm
Artisjok tapenade – zalmeitjes – citroentijm
Artisjok tapenade – gedroogd waygu vlees – peterselie
Zure room – rivierkreeftjes – zeekraal – algeneitjes
Op de tomaten bodems:
Ricotta – zongedroogde tomaten en gevulde pepertjes met geitenkaas
Basilicumpesto – pancetta – zongedroogde tomaat – olijf
Paprikapesto – ganda – mozzarellabolletje – basilicum
Hummus – gevulde olijf met ansjovis rond – zeekraal – algeneitjes
Denk ook aan tartufata, goeie oude belegen kazen, fijne charcuterie, chutneys, gegrilde groenten…
Bestrijk ieder stuk met iets smeuïgs zodat toppings mooi blijven liggen en er kan niets mis gaan.