Apero pizza met feestelijke toppings

Favorieten

30min

Easy

Deze pizzaatjes zijn zo fantastisch! Met de toppings kan je de pizzaatjes feestelijk, vegetarisch en ook kidsproof beleggen.

Deze pizzaatjes zijn zo fantastisch! Met de toppings kan je de pizzaatjes feestelijk, vegetarisch en ook kidsproof beleggen.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 8P

1 bol pizza deeg (kant en klaar.) of zelfgemaakt: je vindt het recept hier

Tomatensaus, je vindt het recept hier

Feest toppings:

Onze combo’s:

Op de geitenkaas bodems:
Gerookte paling – zure room – krokante ui – citroentijm
Artisjok tapenade – zalmeitjes – citroentijm
Artisjok tapenade – gedroogd waygu vlees – peterselie
Zure room – rivierkreeftjes – zeekraal – algeneitjes

Op de tomaten bodems:
Ricotta – zongedroogde tomaten en gevulde pepertjes met geitenkaas
Basilicumpesto – pancetta – zongedroogde tomaat – olijf
Paprikapesto – ganda – mozzarellabolletje – basilicum
Hummus – gevulde olijf met ansjovis rond – zeekraal – algeneitjes

Denk ook aan tartufata, goeie oude belegen kazen, fijne charcuterie, chutneys, gegrilde groenten…

Bestrijk ieder stuk met iets smeuïgs zodat toppings mooi blijven liggen en er kan niets mis gaan.

1 bol pizza deeg (kant en klaar.) of zelfgemaakt: je vindt het recept hier

Tomatensaus, je vindt het recept hier

Feest toppings:

Onze combo’s:

Op de geitenkaas bodems:
Gerookte paling – zure room – krokante ui – citroentijm
Artisjok tapenade – zalmeitjes – citroentijm
Artisjok tapenade – gedroogd waygu vlees – peterselie
Zure room – rivierkreeftjes – zeekraal – algeneitjes

Op de tomaten bodems:
Ricotta – zongedroogde tomaten en gevulde pepertjes met geitenkaas
Basilicumpesto – pancetta – zongedroogde tomaat – olijf
Paprikapesto – ganda – mozzarellabolletje – basilicum
Hummus – gevulde olijf met ansjovis rond – zeekraal – algeneitjes

Denk ook aan tartufata, goeie oude belegen kazen, fijne charcuterie, chutneys, gegrilde groenten…

Bestrijk ieder stuk met iets smeuïgs zodat toppings mooi blijven liggen en er kan niets mis gaan.

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Verdeel het deeg in 2 bollen en maak ronde platte pizza’s met het deeg op een bakpapier.

Ongeveer de grootte van het bakaccessoire.

Snij in 8 gelijke stukken.

Bestrijk een deel met de tomatensaus en werk af met geraspte mozzarella en oregano.

Op het ander deel verkruimel je zachte geitenkaas, besprenkel met mozzarella en oregano.

Bak 8 à 10 min op 200°C graden. Tot kaas en pizza een mooie kleur gekregen heeft.

Werk af met de toppings en serveer lauw

Social

Make eat share tag