Havermoutkoekjes met banaan en chocolade

Favorieten

30min

Easy

Havermout koekjes met banaan en chocolade, een gezonde snack en ideaal voor de brooddoos, glutenvrij als je glutenvrije havemout gebruikt.

Havermout koekjes met banaan en chocolade, een gezonde snack en ideaal voor de brooddoos, glutenvrij als je glutenvrije havemout gebruikt.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 30 stuks

1,5 banaan
75 g pure chocolade
75 g cashewnoten
200 g havermout
40 g geraspte kokos
120 g dadelpasta of dadels
60 g kokosolie

1,5 banaan
75 g pure chocolade
75 g cashewnoten
200 g havermout
40 g geraspte kokos
120 g dadelpasta of dadels
60 g kokosolie

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Dit gezonde tussendoortje gaat erin als koek.

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Pel de banaan en snijd hem in stukjes. Hak de chocolade en de cashewnoten grof.

Doe de havermout, de geraspte kokos, de dadelpasta, de kokosolie, de chocolade en de cashewnoten in een kom.

Voeg de banaan toe.

Meng tot een homogeen deeg.

Rol het deeg tot balletjes.

Leg de balletjes op een vel bakpapier op een bakplaat. Laat wat tussenruimte tussen de balletjes, want de koekjes vloeien een beetje uit.

Zet 20 minuten in de oven.

Laat afkoelen.

Social

Make eat share tag