Verwarm de oven voor op 220°
Doe alle droge ingrediënten in een kom.
Strooi de harde blokjes boter erover.
Kneed nu met je vingertoppen de boter in de bloem, totdat je een heel fijne crumble hebt.
Klop de eieren los in de melk en voeg toe, samen met het citroensap, kneed nu tot een nog wat korrelige bal deeg, strooi wat bloem op je werkblad en vorm een platte cirkel.
Nu ga je die tot ongeveer 2 cm dikte uitrollen.
Neem een uitsteker tussen de 6 en 8 cm en steek er zoveel mogelijk cirkels deeg uit.
Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
Duw de rest van het deeg weer samen, rol weer uit en herbegin tot het deeg op is.
Je kan ook kiezen om je deeg in 8 te snijden ipv uit te steken.
Klop het eigeel los met een scheutje melk en bestrijk de bovenkant.
Bak 12-15 min af ngl de grootte van je deegcirkels.
Laat ze afkoelen op een roostertje.
Bestrijk royaal met zure room.
Plet wat verse frambozen in de confituur en top af.
Dekseltje erop en mooi recht zitten voor je erin hapt. 🙂