Thaise geïnfuseerde azijn

Favorieten

10min

Easy

Wil je zelf aan de slag met thaise geïnfuseerde azijn? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met thaise geïnfuseerde azijn? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1 fles

3 citroenstengels
2 knobbels gember
zeste van 1 limoen
1 rode ui
sushiazijn

3 citroenstengels
2 knobbels gember
zeste van 1 limoen
1 rode ui
sushiazijn

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Neem de citroenstengels en snijd ze overlangs door zodat ze hun smaak goed afgeven. Doe ze in de glazen fles.

Snijd de gemberknobbels in grote stukken en voeg ze ook toe aan de fles. Je hoeft deze niet te schillen.

Doe er de zeste van 1 limoen bij, dat wil zeggen zo veel mogelijk van het frisse groen, en zo weinig mogelijk van het witte deel van de schil. Dat laatste is bitter.

Verdeel de rode ui in vier stukken en doe ze bij de andere ingrediënten.

Vul de fles op met sushiazijn.

Afsluiten, en je hebt een heerlijk geïnfuseerde azijn met Thaise toetsen die ook nog eens super mooi is om in je keuken te presenteren.

Social

Make eat share tag