Butter board met geitenkaas, noten en honing

Favorieten

15min

Easy

Die smaak, die texturen en hoe mooi ziet het eruit... Pure verwennerij op tafel voor je gasten, en vooral jezelf!!!! Love love love this!

Die smaak, die texturen en hoe mooi ziet het eruit... Pure verwennerij op tafel voor je gasten, en vooral jezelf!!!! Love love love this!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

110 g zachte boter
110 g verse geitenkaas
1 verse vijg
2 takken dille
Eetbare bloemetjes
1 el pistachenoten grof gehakt
1 tl roze peperbolletjes
Zwarte peper van de molen
1 tl salt flakes
2 el honing
Toastjes van stokbrood

110 g zachte boter
110 g verse geitenkaas
1 verse vijg
2 takken dille
Eetbare bloemetjes
1 el pistachenoten grof gehakt
1 tl roze peperbolletjes
Zwarte peper van de molen
1 tl salt flakes
2 el honing
Toastjes van stokbrood

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Klop de boter en geitenkaas luchtig op.

Smeer uit op je mooiste plankje.

Snij de vijg in partjes en leg erop.

Strooi de garnituren erover.

Werk af met de lopende honing.

Serveer met de toastjes en geniet van de ohhh en ahhhhhh zoooo zot lekker!

Social

Make eat share tag