Spaghetti bolognaise-peperroomsaus
50min
•Next Level
Wat heb je nodig?
1 kg spaghetti
Peperroomsaus:
500 ml runderbouillon
1 el 4 seizoens peperbollen
1 el mosterd
1 el ketchup
1 goeie scheut whisky
500 ml room + 100 ml melk
Tomatensaus met gehakt:
4 el olijfolie
1 kg varkensgehakt
1 grote ajuin fijngesneden
1 el tomatenconcentraat
1 liter passata
1 kl tabasco
1 kl pili pili
1 kl cayenne
1 kl sambal
2 el chilisaus
1 el gedroogde tijm
2 à 3 blaadjes laurier
Peper en zout
500 gr mascarpone
0.5 bol look
Garnituur:
0.5 bot Basilicum
0.5 bot Peterselie
6 dikke sneden gerookt spek
6 dikke sneden gezouten spek
3 teen look fijngesneden
250 g gemalen Gruyère-kaas