Baguette met broccoli, feta en ovengebakken ham

Favorieten

20min

Easy

Een lekkere en eenvoudige lunch. Wil je zelf aan de slag met deze baguette met broccoli, feta en ham? Ontdek het volledige recept hier!

Een lekkere en eenvoudige lunch. Wil je zelf aan de slag met deze baguette met broccoli, feta en ham? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 2 P

1 volkoren baguette à l’ancienne
125 g feta
0.5 brocoli
125 g roomkaas
0.5 bot basilicum
4 sneetjes ham
peper van de molen, zeezout
100 g geraspte mozarella

Om af te werken:

1 avocado
olijfolie
notensla
1 handvol pecannoten

1 volkoren baguette à l’ancienne
125 g feta
0.5 brocoli
125 g roomkaas
0.5 bot basilicum
4 sneetjes ham
peper van de molen, zeezout
100 g geraspte mozarella

Om af te werken:

1 avocado
olijfolie
notensla
1 handvol pecannoten

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij de basilicum fijn en meng onder de roomkaas, kruid met pezo.

Smeer het uit op het doorgesneden stokbrood.

Beleg met de ham.

Cutter de broccoli grof en verdeel over de beenham.

Verkruimel de feta erover en bestrooi met mozzarella.

Bak 8 min in voorverwarmde oven van 230°.

Werk af met notensla, avocadoblokjes, pecannoten en olijfolie.

Dien onmiddellijk op.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.