Gegrilde inktvis met aioli en smashed potatoes met Cesar Casier – Pimped Martini tonic met Hannah Van Ongevalle

Favorieten

cocktail: 10min inktvis: 20min

Easy

Een healthy versie van aioli en zalige crispy inktvis. We're in heaven! - Warme zomers vragen naar frisse heerlijke cocktails.

Een healthy versie van aioli en zalige crispy inktvis. We're in heaven! - Warme zomers vragen naar frisse heerlijke cocktails.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: cocktail: 1P inktvis: 6P

5 cl martini (wit of rosato)
15 cl fever tree tonic (indian of mediterranean)

Hier gebruiken we blauwe bessen, perzik of citroengras.
Citroen tijm, rozemarijn, rood fruit, ananas en kiwi bijvoorbeeld, zijn zeker ook een optie.

5 cl martini (wit of rosato)
15 cl fever tree tonic (indian of mediterranean)

Hier gebruiken we blauwe bessen, perzik of citroengras.
Citroen tijm, rozemarijn, rood fruit, ananas en kiwi bijvoorbeeld, zijn zeker ook een optie.

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij het fruit en kruiden in stukjes of schijfjes en verdeel in het glas. Giet er de Martini op en laat het eventueel wat ‘macereren‘ zodat de smaken versterken. (Hoe langer hoe meer smaak.)

Doe er de ijsblokken bij en top af met tonic.

Social

Make eat share tag