Laat de kurken knallen en de glazen klinken! Nieuwjaar vraagt om een spettend nieuwjaarsmenu met een feestelijk etiket. Babbelen en borrelen met verbluffende nieuwjaarshapjes? De show stelen met indrukwekkend eten op oudejaarsavond? Het feestje op gang brengen met champagnecocktails? Geen stress in de keuken, wél vuurwerk op tafel dankzij mijn nieuwjaarsrecepten. Ideaal om het nieuwe jaar smakelijk in te zetten. Let’s party!

Nieuwjaar
Nieuwjaar
Laat de kurken knallen en de glazen klinken! Nieuwjaar vraagt om een spettend nieuwjaarsmenu met een feestelijk etiket. Babbelen en borrelen met verbluffende nieuwjaarshapjes? De show stelen met indrukwekkend eten op oudejaarsavond? Het feestje op gang brengen met champagnecocktails? Geen stress in de keuken, wél vuurwerk op tafel dankzij mijn nieuwjaarsrecepten. Ideaal om het nieuwe jaar smakelijk in te zetten. Let’s party!
1u15 + 1 nacht marineren
Stoofvlees van ree ‘Grand Veneur’, pompoenstoemp en gepofte veenbessen
30min + 3u opstijven
Next Level
chocolademousse met melk en donkere chocolade
20min + 2u opstijven
Next Level
Gerookte Zalm Pakjes met Luchtige Kaasvulling, Veenbes en Hazelnoot
30min + 2u in de oven
Next Level
Meringueschelpen met Frambozen-Oranjebloesemroom
20min + 12u rusten voor het pekelen
Easy
Gepekelde Aperitief Eitjes met Feestelijke Toppings
30min
Next Level
Feestelijke Tartiflette met Fazant, Bospaddenstoelen en Truffel
25min + 4u opstijven
Next Level
Pistache-Chocolade Panna Cotta met Notencrunch
30min
Next Level
Vegan meatballs op puree van zoete aardappel en bieslookvinaigrette
30min
Next Level
Vegetarische bladerdeegrolls met zoete aardappel en Parmezaanse kaas
30min + 30min bakken
Next Level
Vegetarische samosa met feta-burrata dip en hot-honey drizzle
20 min + 1u bakken + 3u konfijten
Next Level
Vegetarische tartaar van rode biet met miso, gekonfijte dooier in sojasaus en mierikswortelcrème
25min + min. 4u marineren
Easy
Zalmbrochettes in teriyaki-honing-gember-knoflook marinade
10min (ijsvormpjes enkele uren op voorhand)
Easy
Margarita met pompelmoes & Virgin Margarita met pompelmoes
3 uur rusten / 50min
Medium
Kerststronk met espresso, meringue en geglaceerde kastanjes
30min + min. 1 dag pekelen
Next Level
Graved lax met vijf pepers en rode biet
30min
Next Level
Eendenborst op geroosterde knolselderpuree met frisse bosbessensaus
30min. + 4u opstijven in koelkast
Next Level