Indian curry, garnaalstaarten en gember noedels

Favorieten

30min

Easy

Wil je zelf aan de slag met deze Indian curry, garnaalstaarten en gember noedels? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met deze Indian curry, garnaalstaarten en gember noedels? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

450 g garnaalstaarten
Santa Maria Indian mango curry poeder
2 el arachideolie om in te bakken

Noedelsalade:
250 g bruine rijstnoedels
Sap en zeste van 2 limoenen
1 el vissaus
4 cm gember
4 el koolzaadolie
1 cl Rietsuiker
1 bot koriander
1 komkommer
1 cl Chili flakes

450 g garnaalstaarten
Santa Maria Indian mango curry poeder
2 el arachideolie om in te bakken

Noedelsalade:
250 g bruine rijstnoedels
Sap en zeste van 2 limoenen
1 el vissaus
4 cm gember
4 el koolzaadolie
1 cl Rietsuiker
1 bot koriander
1 komkommer
1 cl Chili flakes

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Kook de noedels zoals op de verpakking.

Spoel met koud water zodat ze niet kleven, giet ze af.

Doe het sap en de zeste van de limoen, de olie, de rietsuiker, de chili flakes en de vissaus in een kom.

Kruid goed met peper en zout, snij de gember in fijne sliertjes of rasp, en meng eronder.

Snij de koriander grof en meng samen met de noedels eronder.

Snij de komkommer fijn.

Dep de garnalen droog en kruid met met zout en currypoeder.

Bak de scampi, in een hete pan, kort aan aan beide kanten.

Verdeel de noedels in kommetjes, serveer er de scampi’s op en werk af met komkommer en nog extra koriander.

Social

Make eat share tag