Kippenbouillon met shiitake, edamame en courgettenoedels

Favorieten

10min

Wil je zelf aan de slag met kippenbouillon met shiitake, edamame en courgettenoedels? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met kippenbouillon met shiitake, edamame en courgettenoedels? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

1.5 l kippenbouillon (klik hier voor het bouillon recept)
250 g shiitake
1 el gember, geraspt
250 g gepelde edamame bonen (groene sojabonen)
1 courgette
0.5 bot munt
1 el sesamolie

1.5 l kippenbouillon (klik hier voor het bouillon recept)
250 g shiitake
1 el gember, geraspt
250 g gepelde edamame bonen (groene sojabonen)
1 courgette
0.5 bot munt
1 el sesamolie

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Breng de kippenbouillon zachtjes aan de kook.

Snij ondertussen de shiitake in schijfjes en voeg ze toe aan de bouillon met de bonen en de gember. Laat 1 min meekoken.

Maak noedels van de courgette met een spiraalsnijder of met een mandoline. Of snij fijne plakjes met een dunschiller.

Voeg toe en laat nog 1 min koken.

Serveer in kommetjes.

Werk af met fijn gesneden munt en wat druppels sesamolie.

Social

Make eat share tag