Hibiscus siroop

Favorieten

15min

Hibiscus siroop is lekker op je ontbijtgranen, met spuitwater en in cocktails of mocktails. Zo maak je het gemakkelijk zelf!

Hibiscus siroop is lekker op je ontbijtgranen, met spuitwater en in cocktails of mocktails. Zo maak je het gemakkelijk zelf!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

150 ml water

150 ml fijne suiker

2 el gedroogde hibiscus bloemen

150 ml water

150 ml fijne suiker

2 el gedroogde hibiscus bloemen

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Breng water aan de kook, voeg de bloemen en suiker toe en haal de pan van het vuur. Roer even door en laat afkoelen.

Zeef de siroop door in een flesje en bewaar in koelkast (meer dan 1 maand houdbaar).

Lekker op je ontbijtgranen, met spuitwater en in cocktails of mocktails.

Social

Make eat share tag