
Vlees recepten
Vlees gerechten met een twist? Straffe recepten om te bakken, braden, grillen en stoven? In mijn keuken ga ik steevast voor de perfecte cuisson en kruidige toets. Naast een klassieke, Belgische portie stoofvlees, passeren ook exotische vleesvarianten de revue, zoals een Griekse mixed grill of Mexicaanse taco’s van kraaibiefstuk met een flinke dot guacamole. Koken voor een grote groep of een gezellige avond op het terras? Barbecue is een topformule voor wie houdt van foodsharing, lang tafelen en geurend gemarineerd vlees. Ready? Set. Grill!
45min
Easy
30min
Next Level
1u40
Next Level
1u+30min
Easy
45min
Next Level
1u15 + 1 nacht marineren
1u30
Next Level
40min
Easy
30min
Next Level
1u30
Next Level
1u + 1u sudderen
40min
Next Level
50min
Next Level
25min + 1 nacht frigo
Easy
55 min + 1u afkoelen
Next Level
20min + 1u in de oven
Next Level
45min
Next Level
1u10
Medium
35min.
Easy
2u30
Next Level
50min
Next Level
30min
Next Level
30min
Next Level
1u15
Next Level
40min + 35min in oven
Next Level
1u10
Next Level
45min - 2uur sudderen
Next Level
15min
Easy