Chicken Alfredo fettuccini

Favorieten

30min

Easy

Top Italiaanse klassieker! Draai er extra gebakken kip en spinazie onder en veel Parmezaan. Weinig inspanning, maximaal genot!

Top Italiaanse klassieker! Draai er extra gebakken kip en spinazie onder en veel Parmezaan. Weinig inspanning, maximaal genot!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 2P

200 g fettuccini al dente gekookt + 2 à 3 pollepels warm kookvocht
1 klont boter
150 g verse geraspte Parmezaanse kaas
200 g spinazie
200 ml room
200 g kippenbillen vlees in kleine blokjes gesneden
1 kl lookpoeder
1 tl zwarte peper
0.5 tl zout
2 el olijfolie

200 g fettuccini al dente gekookt + 2 à 3 pollepels warm kookvocht
1 klont boter
150 g verse geraspte Parmezaanse kaas
200 g spinazie
200 ml room
200 g kippenbillen vlees in kleine blokjes gesneden
1 kl lookpoeder
1 tl zwarte peper
0.5 tl zout
2 el olijfolie

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Meng de blokjes kip met de droge kruiden en olie in een kom, warm pan op en kleur de blokjes rondom rond goed aan, haal ze eruit en zet even opzij.

Smelt een klont boter in zelfde pan en voeg 100 g Parmezaan, room en 1 pollepel kookvocht toe en roer stevig tot de saus wat ingekookt is en er romig uitziet.

Voeg vlees, spinazie en pasta toe, roer alles onder elkaar, voeg steeds kookvocht toe als het te droog wordt.

Werk af met de rest van de geraspte parmezaan.

Social

Make eat share tag