Glutenvrije havermoutpannenkoeken

Favorieten

30min

Easy

Glutenvrije havermoutpannenkoeken met lekker veel vezels, zo gemakkelijk om te maken en heerlijk! Ontdek het recept.

Glutenvrije havermoutpannenkoeken met lekker veel vezels, zo gemakkelijk om te maken en heerlijk! Ontdek het recept.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 12st

125 g havermout glutenvrij
2 eieren
500 ml cashewmelk (of melk naar keuze)
1 vanillestok
1 snuif zout
50 g agave of ahornsiroop
Kokosolie om te bakken

125 g havermout glutenvrij
2 eieren
500 ml cashewmelk (of melk naar keuze)
1 vanillestok
1 snuif zout
50 g agave of ahornsiroop
Kokosolie om te bakken

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Doe alle Ingrediënten in een blender en mix tot alles fijne structuur, en je kan beginnen bakken -:) Ik zei het toch, zo makkelijk!

Verwarm je koekenpan goed en vet in met wat kokosolie. Giet wat deeg in de pan en draai wat rond. Laat eerst goed bakken, anders ga je ze niet makkelijk kunnen flippen. Draai ze om en laat nog even bakken

Bak het deeg op dezelfde manier helemaal op? Serveer met ahornsiroop of je favo toppings. Ik steek ze ook graag de brooddoos van Grace en she loves it!

Social

Make eat share tag