Hummus met venkel-sesam crackers en kruidenolie

Favorieten

15min

Deze hummus met venkel-sesam crackers maak je in een handomdraai en is zo lekker. Ontdek het volledige recept hier

Deze hummus met venkel-sesam crackers maak je in een handomdraai en is zo lekker. Ontdek het volledige recept hier
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

1 kg voorgekookte gespoelde kikkererwten
sap en zeste van 2 grote citroenen
1 gulzige eetlepel tahin
5 el olijfolie
peper en zout
250 ml kippenbouillon
1 kl lookpoeder (mag ook vers, maar is minder goed verteerbaar)

1 kg voorgekookte gespoelde kikkererwten
sap en zeste van 2 grote citroenen
1 gulzige eetlepel tahin
5 el olijfolie
peper en zout
250 ml kippenbouillon
1 kl lookpoeder (mag ook vers, maar is minder goed verteerbaar)

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Rooster de koriander, komijn, venkel en sesamzaadjes in een gietijzeren pan tot de sesamzaadjes mooi goudgeel zijn en je keuken geurt naar vakantie.

Doe het geheel in een vijzel en laat afkoelen.

Voeg tijm, sumakpoeder en olijfolie toe en meng onder elkaar.

Social

Make eat share tag