Vet 1 tulbandvorm en 1 gewone springvorm in (let er wel op dat ze dezelfde doorsnede hebben). Mix de eieren en de suikers gedurende 10 minuten op high speed. Meng de bloem onder de maïzena, zeef het mengsel over het schuimige eimengsel en meng alles zacht onder elkaar. Verdeel het beslag over de 2 ingevette vormen en bak 40 à 45 minuten in een voorverwarmde oven van 175° C. Haal uit de oven. Laat 5 minuutjes staan en ontvorm. Laat afkoelen op een rooster onder een keukenhanddoek.
Klop de kokosslagroom met de bloemsuiker stijf. Stapel de 2 biscuits op elkaar. Leg de tulband bovenaan. Snij vervolgens de tulbandbiscuit gelijk met de ronde biscuit.
Snij de 2 biscuits in schijven van ongeveer 2 cm en laat ze mooi in volgorde liggen.
Werk nu in laagjes. Start met een laag biscuit, bevochtig ze met de citroen-honing mengeling en smeer ze vervolgens in met een laagje kokosroom. Vul het gat in het midden van de tulbandbiscuit op met de afgesneden biscuit. Op die manier zal de Barbie steviger blijven staan.
Besmeer de volledige biscuit egaal van boven tot onder met room. Steek er de Barbiepop in tot aan de bodem. Rol een lapje fondant uit van ongeveer 4cm breed en 7cm lang en vouw dit rond de buste van de Barbie.
Afwerking:
Werk de romp af met Smarties. Verkruimel de frambozen rond de onderkant van het kleed.