Smoked ketchup

Favorieten

15min

Wil je zelf aan de slag met smoked ketchup? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met smoked ketchup? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

6 san Marzano-tomaten (grote ovale tomaat)
2 el bruine suiker
4 el witte wijn azijn/appelazijn/vlierbloesemazijn
1 el tomatenconcentraat
2 teentjes look gesneden
1 chilipeper grof gesneden
1 stokje kaneel
1 kl Worcestersaus
1 steranijs
0.5 el tabasco
1 el koolzaadolie

6 san Marzano-tomaten (grote ovale tomaat)
2 el bruine suiker
4 el witte wijn azijn/appelazijn/vlierbloesemazijn
1 el tomatenconcentraat
2 teentjes look gesneden
1 chilipeper grof gesneden
1 stokje kaneel
1 kl Worcestersaus
1 steranijs
0.5 el tabasco
1 el koolzaadolie

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij de tomaten in stukken.

Leg deze in een schaal samen met de chilipeper, look, bruine suiker, azijn, tomaten concentraat, worcestersaus, Tabasco, koolzaadolie, stokje kaneel en steranijs.

Meng alles goed door.

Leg de schaal in de BBQ en laat 2 uur sudderen op 120°C.

Haal na 2 uur de mengeling voor de ketchup uit de BBQ.

Haal de stok kaneel en steranijs er uit.

Doe alle andere ingrediënten in een pot en mix alles tot je een gladde massa hebt.

Social

Make eat share tag