Zeebaars met tomaat, citroengras en kokos

Favorieten

25min

Easy

Geniet van dit snelle en smaakvolle gerecht van zeebaars met tomaat, citroengras en kokosroom. Perfect voor een heerlijke maaltijd!

Geniet van dit snelle en smaakvolle gerecht van zeebaars met tomaat, citroengras en kokosroom. Perfect voor een heerlijke maaltijd!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4 P

6 tomaten
2 takken citroengras
2 teentjes knoflook, fijngesneden
1 kleine chilipeper, fijngesneden
50 g gember, in julienne
40 cl kokosroom
800 g zeebaarsfilet met vel
olijfolie
lente-ui

6 tomaten
2 takken citroengras
2 teentjes knoflook, fijngesneden
1 kleine chilipeper, fijngesneden
50 g gember, in julienne
40 cl kokosroom
800 g zeebaarsfilet met vel
olijfolie
lente-ui

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snijd de tomaten in schijven en snijd het citroengras in vier stukken.

Stoof de knoflook, chilipeper, gember en het citroengras aan in een grote pan met 1 eetlepel olijfolie. Voeg de tomaten samen met de kokosroom toe, kruid met peper en zout en laat 4 à 5 minuten sudderen.

Kruid de visfilets met peper en zout en verdeel ze in de saus.

Laat een 8-tal minuten verder garen.

Dien onmiddellijk op en werk af met fijngesneden lente-ui.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.