Ovenschotel met scampi, spinazie en pasta in roomsaus

Favorieten

30min

Easy

Een romige ovenschotel met tomaat, spinazie, geitenkaas en scampi's! Zo snel klaar en zo lekker... ontdek het recept!

Een romige ovenschotel met tomaat, spinazie, geitenkaas en scampi's! Zo snel klaar en zo lekker... ontdek het recept!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4 p

220 g zachte geitenkaas
250 g kerstomaatjes
1 grote ui fijn gesneden
5 teentjes look fijn gesneden
2 el Italiaanse kruiden
1 potje tomatenconcentraat
400 g gepelde scampi’s (eventueel uit de diepvries)
2 el olijfolie
1 kl zout
1 kl zwarte peper
10 bevroren spinazie balletjes (natuur)
350 g pasta naar keuze
1 grote bot basilicum
100 g geraspte Parmezaan
200 ml room

220 g zachte geitenkaas
250 g kerstomaatjes
1 grote ui fijn gesneden
5 teentjes look fijn gesneden
2 el Italiaanse kruiden
1 potje tomatenconcentraat
400 g gepelde scampi’s (eventueel uit de diepvries)
2 el olijfolie
1 kl zout
1 kl zwarte peper
10 bevroren spinazie balletjes (natuur)
350 g pasta naar keuze
1 grote bot basilicum
100 g geraspte Parmezaan
200 ml room

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Verwarm je oven voor op 200°. Verdeel alle ingrediënten open in een grote ovenschaal en steek voor 20 à 25 min in de oven.

Kook onderussen de pasta zoals vermeld op verpakking.

Haal eruit, meng even onder elkaar en meng er nu de pasta basilicum en kaas eronder. Serveer en geniet!

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.