Zalmtartaar met krokante knolselder en mierikswortel

Favorieten

20min

Easy

Tartaar van zalm, krokante knolselder en een pittige mierikswortelolie. Dit voorgerecht zet je midden op tafel om te delen met je gasten.

Tartaar van zalm, krokante knolselder en een pittige mierikswortelolie. Dit voorgerecht zet je midden op tafel om te delen met je gasten.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 8P

800 g haasje van wilde zalm (zonder graten en zonder vel)
1 rode ui
peper van de molen
fleur de sel
zeste van 1 citroen

800 g haasje van wilde zalm (zonder graten en zonder vel)
1 rode ui
peper van de molen
fleur de sel
zeste van 1 citroen

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Verwijder de bruine delen van de zalm en controleer op graten.

Snijd fijn: eerst in lapjes, dan in reepjes en vervolgens in blokjes.

Snijd 1 rode ui fijn en meng.

Kruid stevig met peper en voeg zeste van 1 citroen en zout toe.

Meng goed onder elkaar.

Zet in de koelkast met keukenfolie over. De tartaar moet heel koud opgediend worden.

Social

Make eat share tag