Mini ‘pommes moscovite’

Favorieten

30min

Easy

Kaviaar! Als het eens wat meer mag zijn... Super feestelijk en vooral zo lekker! Mijn versie van de klassieke pomme moscovite, heerlijk!

Kaviaar! Als het eens wat meer mag zijn... Super feestelijk en vooral zo lekker! Mijn versie van de klassieke pomme moscovite, heerlijk!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 2P

4 krieltjes gestoomd afgekoeld
50 g Belgische Caviar (Royal Belgian Caviar)
2 el zure room
Enkele takjes dille

4 krieltjes gestoomd afgekoeld
50 g Belgische Caviar (Royal Belgian Caviar)
2 el zure room
Enkele takjes dille

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij de krieltjes doormidden, smeer er wat zure room over en zet ze op een diepe schaal.

Als ze wat kantelen snij dan een heel dun schijfje af aan de onderkant.

De bodem van schaal bedek je met ijs.

Je kan ijsblokken crushen door ze in een handdoek met een deegrol fijn te kloppen.

Doe het potje kaviaar open en leg op het ijs.

Zet op tafel en bedien jezelf door een lepeltje kaviaar op de krieltjes te leggen en af te werken met takje dille.

Pure luxe, de perfecte smakencombinatie, geniet van het moment!

Social

Make eat share tag