Gebakken kabeljauw met witte wijnsaus en Noordzee garnalen

Favorieten

20min

Easy

Geniet van een klassiek gerecht met dit gemakkelijk recept voor gebakken kabeljauw, witte wijn saus en Noordzee garnalen.

Geniet van een klassiek gerecht met dit gemakkelijk recept voor gebakken kabeljauw, witte wijn saus en Noordzee garnalen.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4 P

4 kabeljauwfilets (ongeveer 180g per stuk)
250g handgepelde Noordzee garnalen
Peper en zout naar smaak
1 dikke klont boter
Witte wijn saus

4 kabeljauwfilets (ongeveer 180g per stuk)
250g handgepelde Noordzee garnalen
Peper en zout naar smaak
1 dikke klont boter
Witte wijn saus

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Verwarm de oven voor op 190°C.

Kruid de kabeljauwfilets met peper en zout.

Verhit de boter in een pan en bak de kabeljauw aan elke kant 3 minuten tot goudbruin. Leg de filets in een ovenschaal, bak nog 3 minuten in de oven.

Verwarm de witte wijn saus, giet rond de vis, en bestrooi met garnalen. Serveer direct.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.