Ovenschotel van skrei met geroosterde druiven en pompoen

Favorieten

45min

Wil je zelf aan de slag met ovenschotel van skrei met geroosterde druiven en pompoen? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met ovenschotel van skrei met geroosterde druiven en pompoen? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

750 g skrei (moot of filet)
1 tros roze druiven zonder pit
1 kleine pompoen
peper
zout
olijfolie
citroentijm

750 g skrei (moot of filet)
1 tros roze druiven zonder pit
1 kleine pompoen
peper
zout
olijfolie
citroentijm

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij de pompoen in parten en schraap er de pitten uit.

Knip de tros druiven in kleine trosjes en schik ze in een grote ovenschaal met de pompoen.

Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en laat 20 min roosteren op 200°.

Haal de schaal uit de oven en schik de stukken skrei ertussen. Voeg de tijm toe.

Overgiet de skrei goed met de jus die is vrij gekomen.

Steek opnieuw voor 12 min in de oven.

TIP

Buiten het seizoen van de skrei, kan je ook voor kabeljauw kiezen als alternatief.

Social

Make eat share tag