Voor de garnalen: Doe de bloem in een kom en voeg er het paprikapoeder, het zout en de peper aan toe. Meng goed.
In een andere kom klop je de eieren los. Zet de kommen naast elkaar. Dip een voor een de garnalen in het ei, vervolgens in de bloem, daarna weer in het ei en als laatste weer in de bloem.
Verhit vervolgens een pan met olie. Frituur de garnalen er ongeveer 3 à 4 minuten in, totdat ze mooi goudbruin worden aan beide kanten.
Voor de saus: Doe de Griekse yoghurt, de srirachasaus en het limoensap in een kommetje. Roer en breng op smaak met een snufje zout en peper.
Voor de taco’s: Verwarm de tortillavellen in een pan. Dat doe je op ongeveer 1 minuut.
Leg een tortillavel op je werkplek en smeer er een dun laagje van de saus op. Plaats vervolgens een handvol van de fijngehakte witte kool en vervolgens de rode ui, de tomaat, de avocado en de gefrituurde garnalen.
Werk af met wat extra rode ui, de saus en verse koriander/peterselie. Werk zo de rest van de taco’s af.