Pel de scampi maar laat het staartje er nog aan, dat oogt mooier.
Meng de honing, sojasaus, look, gember, limoensap en 1 el teriyaki kruiden onder elkaar.
Schil de witte asperges, snij onderaan 1 cm af, snij in hapklare schuine stukken.
De groene asperges enkel onderkant een halve cm afsnijden en snij ze in de helft.
Snij de broccolini in hapklare stukken.
Kruid de scampi met 1 el mengeling teriyaki kruiden, bak ze kort en krachtig aan beide kanten in de olie, haal ze eruit.
Voeg alle groenten in de wok en bak ze krachtig al opschuddend, gewoon krachtig roeren mag ook.
Goed onder elkaar blijven mengen gedurende een 5-tal minuten!
Voeg de scampi toe en blus met de mengeling, wok nog 1 minuutje verder.
Giet in een grote schaal, werk af met de sojascheuten, lente-ui en koriander.
Krokante ajuintjes of pindanootjes hierover strooien kunnen ook.