Verwarm de oven voor op 185 °C.
Steek rondjes van 5 à 6 cm uit de tortilla.
Leg op een bakplaat met bakpapier.
Bak ze 3 minuten. Draai na 2 minuten de rondjes om. Zorg ervoor dat ze krokant zijn.
Laat de rondjes tortilla afkoelen.
Verwijder de kop van de langoustines.
Snijd het karkas voorzichtig open met een schaar. Plaats de schaar aan de onderkant tussen de pootjes en knip voorzichtig.
Haal het vlees eruit.
Vries de koppen en de karkassen in om er later een lekkere bouillon van te maken.
Meng 2 el olijfolie, 1 kl sesamolie en 1 kl fijngesneden bieslook in een kommetje.
Snijd de langoustines in fijne schijfjes en doe ze in het kommetje bij de rest.
Meng er de zeste van de limoen onder.
Bewaar in de koelkast.
Vul een kleine spuitzak met zure room.