Aperol Spritz

Favorieten

10min

Easy

Aperol is een super populair aperitief om mee te klinken! Voor Kerst heb ik een extra feestelijke versie gemaakt met veenbessen en rozemarijn.

Aperol is een super populair aperitief om mee te klinken! Voor Kerst heb ik een extra feestelijke versie gemaakt met veenbessen en rozemarijn.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1P

8 ml Aperol
15 ml cava
10 ml tonic
1 tros rode bessen
1 schijf sinaasappel
1 tak rozemarijn

Ijsblokken
Veenbessensap en water
Rode bessen, veenbessen en rozemarijn takjes als versiering

8 ml Aperol
15 ml cava
10 ml tonic
1 tros rode bessen
1 schijf sinaasappel
1 tak rozemarijn

Ijsblokken
Veenbessensap en water
Rode bessen, veenbessen en rozemarijn takjes als versiering

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

De dag ervoor ga je je ijsblokvormpjes vullen, de helft ervan met veenbessensap en de andere helft met water. In het water zie je de versiering mooi zitten dus daar gaan veenbessen of rode bessen met takjes rozemarijn in, laat ze opstijven in de diepvries.

In een groot bolglas giet je de Aperol, tonic en cava.

Per glas doe je er 2 veenbessensap ijsblokken in en ook een paar ijsblokken met bes en rozemarijn.

Nog een schijfje sinaasappel, een tak rozemarijn en een rietje erbij, let’s get that party started!

Social

Make eat share tag