Gevuld koolblad met vegetarisch gehakt
1u
•Next Level
Wat heb je nodig?
4 Koolbladeren van een Chinese kool
Ingrediënten vegetarisch gehakt:
2 el koolzaadolie
150 g bospaddenstoelen mix fijn gehakt
2 teen look fijn gesneden
80 g sjalotten fijn gesneden
300 g uitgelekte gespoelde linzen uit blik of bokaal
1 tl tijmtakjes
1 el fijn gehakte peterselie
1 el tomatenconcentraat
15 g gedroogde cranberries grof gehakt
25 g geroosterde hazelnoten grof gehakt
4 takjes rozemarijn om af te werken
Ingrediënten knolselderpuree:
700 g knolselder
300 g aardappelen loskokend
Pezo
Muskaatnoot
150 g boter
Ingrediënten gekarameliseerd witloof:
50 g boter
500 g witloof
1tl peper
1 tl zout
0.5 tl muskaatnoot
30 g bruine suiker
Ingrediënten preisaus:
300 g prei
50 ml maïsolie
Pezo
250 ml groentebouillon
100 g zure room