Mini pizza’s met chipolata’s

Favorieten

25min

Easy

4 boerenchipolata’s 1 citroen bio 1 pizzadeeg ‘Finissima’ Herta (260 g) 60 g geraspte mozzarella 0.5 pakje saus ‘Pizza a Casa’ Elvea 4 el olijfolie 1 takje rozemarijn 1 teentje knoflook Peper en zout

4 boerenchipolata’s 1 citroen bio 1 pizzadeeg ‘Finissima’ Herta (260 g) 60 g geraspte mozzarella 0.5 pakje saus ‘Pizza a Casa’ Elvea 4 el olijfolie 1 takje rozemarijn 1 teentje knoflook Peper en zout
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 28 stuks

4 boerenchipolata’s
1 citroen bio
1 pizzadeeg ‘Finissima’ Herta (260 g)
60 g geraspte mozzarella
0.5 pakje saus ‘Pizza a Casa’ Elvea
4 el olijfolie
1 takje rozemarijn
1 teentje knoflook
Peper en zout

4 boerenchipolata’s
1 citroen bio
1 pizzadeeg ‘Finissima’ Herta (260 g)
60 g geraspte mozzarella
0.5 pakje saus ‘Pizza a Casa’ Elvea
4 el olijfolie
1 takje rozemarijn
1 teentje knoflook
Peper en zout

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Verwarm de oven voor op 220°C.

Snijd met behulp van een uitsteek ring of een klein glas cirkels van 4,5 cm diameter uit het deeg. Leg een beetje saus in het midden en schik er een stukje chipolata op. Bestrooi met geraspte mozzarella en bak 12 min goudbruin in de oven.

Meng de olijfolie met een beetje geraspte citroen zeste, het geperste teentje knoflook, de gehakte rozemarijn, zout en peper. Besprenkel er de pizza’s mee en serveer.

Social

Make eat share tag