De chocolade mousse maken : Smelt de 2 chocolades , die je in stukkjes hebt gebroken , au bain marie of in microgolf in een grote kom , zorg ervoor dat het geheel een beetje afkoelt.
Klop de slagroom lobbig , en giet in de grote kom met gesmolten chocolade meng onder het chocolade mengsel.
Klop nu het eiwit stijf met de suiker en snuifje zout en meng er in 2 keer onder
Glaasjes vullen: Schep of spuit de mousse in de glaasjes en strijk de bovenkant glad. Zet de glaasjes minimaal 3 uur in de koelkast om de mousse te laten opstijven.
Afwerking: Bestuif de bovenkant van de mousse met een beetje cacaopoeder. Smelt de witte chocolade en gebruik een spuitzak of papieren hoorntje
Leg de chokolade stokjes op een plaat met bakpapier en spuit kerstboompjes op de stokjes , versier met sprinkels en laat een half uur opstijven in je koelkast steek de kerstboompjes net voor dat je gaat serveren op de glaasjes