Zandtaart met exotische vruchten

Favorieten

30min

Easy

Wil je zelf aan de slag met deze zandtaart van mascarpone en exotische vruchten? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met deze zandtaart van mascarpone en exotische vruchten? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

1 bakje physalis
3 mini bananen
3 passievruchten
12 stuks palets bretons Taste Of Inspirations (200 g)
125 g mascarpone
40 g gesmolten boter
1 el suiker

1 bakje physalis
3 mini bananen
3 passievruchten
12 stuks palets bretons Taste Of Inspirations (200 g)
125 g mascarpone
40 g gesmolten boter
1 el suiker

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Verkruimel de zandkoekjes met de hand of met een deegrol, om een crumble effect te verkrijgen (stop ze eerst in een zakje) en voeg 40 g gesmolten boter toe. Giet de crumble in een bodemloze ronde springvorm, op een dubbele laag bakpapier, op een rechte plank of ovenschaal. Druk goed aan om een stevige en egale bodem te verkrijgen.

Laat 30 min rusten in de koelkast.

Roer de mascarpone wat op om hem wat smeuïger te maken, voeg de suiker en passievrucht toe, wrijf die mengeling uit op de opgesteven bodem, met een spuitzak of met een lepel. Smeer het mooi egaal aan. Zet 1 uur in de koelkast om op te stijven.

Snij de physalis in 2 en de bananen in de lengte. Versier er de taartjes mee, bestrooi ze eventueel met bloemsuiker.

Serveer met een lekkere kop koffie.

Social

Make eat share tag