Mac & Cheese met geroosterde pompoen en kalkoenburgertjes met veenbessen
50min
•Next Level
Wat heb je nodig?
Voor de mac & cheese:
250 g macaroni
500 g geroosterde pompoen (zacht en gaar)
400 ml melk
80 g geraspte Parmezaanse kaas of 80 g geraspte cheddar
1 tl paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
1 tl gedroogde oregano
Zwarte peper van de molen
Voor de geroosterde pompoen:
500 g pompoen (bijvoorbeeld flespompoen of hokkaido)
2 el olijfolie
Zout en peper
1 tl knoflookpoeder
Voor de kalkoenburgertjes:
800 g kalkoengehakt
1 handvol geconfijte veenbessen
1 el fijngehakte platte peterselie
1 handvol geroosterde pijnboompitten
Peper en zout van de molen
Extra:
Veenbessensaus
4 takjes rozemarijn (voor decoratie)
Extra geraspte kaas voor bovenop