Knolseldersteak voorbereiden: Snijd een ruitpatroon in de knolseldersteaks zonder door de bodem te gaan. Dit geeft ze een mooie uitstraling en textuur. Plaats de steaks aan de zijkant van de Airfryer-bak, wrijf ze in met olijfolie en kruid met peper en zout.
Prei bereiden: Snijd zes stukken van 2 cm van de gewassen prei. Plaats deze samen met de knolseldersteaks in de Airfryer. De rest van de prei snijd je fijn en leg je er ook bij. Besprenkel alles met olijfolie, peper en zout.
Airfryer instellen: Stel de Airfryer in op 175°C en bak de knolseldersteak en prei 20 minuten.
Kroketjes bakken: Plaats de kroketjes in de tweede lade van de Airfryer en volg de instructies op de verpakking. Dankzij de Dual Basket zijn alle onderdelen van je gerecht tegelijkertijd klaar.
Preicrème maken: Haal na het bakken de fijngesneden prei uit de Airfryer en doe deze in een maatbeker. Houd de rest van de ingrediënten warm. Voeg de room toe en mix met een staafmixer tot een gladde crème. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje nootmuskaat.
Serveren: Schep een lepel preicrème op elk bord en leg daarop de knolseldersteak. Garneer met de gepofte preistukjes, kroketjes, veenbessensaus en een takje rozemarijn.