Twists van cheddar, look en salie

Favorieten

30min

Easy

Wil je zelf aan de slag met twists van cheddar, look en salie? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met twists van cheddar, look en salie? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

Ingrediënten:

Dorure: 1 dooier, 1 el melk

1 vel bladerdeeg
6 blaadjes salie
2 kl lookpoeder
75 g gemalen cheddar
30 g geraspte Parmezaan

Ingrediënten:

Dorure: 1 dooier, 1 el melk

1 vel bladerdeeg
6 blaadjes salie
2 kl lookpoeder
75 g gemalen cheddar
30 g geraspte Parmezaan

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Rol je bladerdeeg uit tussen 16 à 27 cm, andere afmetingen maken je sticks groter of kleiner dus maak je niet te druk daarrond.

Bestrijk je bladerdeeg heel licht met dorure.

Bestrooi met de fijn gemalen cheddar kaas, de parmezaanse kaas, lookpoeder en salie.

Plooi mooi toe zodat je een band hebt gevuld met kaas en look.

Bestrijk lichtjes met dorure, en plooi weer toe zodat je een vierkant krijgt.

Rol deze verder weer uit tot een rechthoek zodat ingrediënten en bladerdeeg goed aan elkaar hangen.

Steek weer in koelkast om op te stijven.

Snij nu met gekarteld rolletje bandjes van een kleine centimeter.

Draai ze op zichzelf rond en leg op bakplaat. Duw de uiteinden lichtjes vast op plaat zodat ze niet loskomen.

Bak 18-20 min af op 180°.

Social

Make eat share tag