Cheeseburger Wrap

Favorieten

20min

Easy

Snelle en eenvoudige cheeseburger wrap: sappige burgers, smeltende kaas en een huisgemaakte saus, in een volkoren wrap.

Snelle en eenvoudige cheeseburger wrap: sappige burgers, smeltende kaas en een huisgemaakte saus, in een volkoren wrap.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

4 grote volkoren wraps
0.5 Icebergsla, in reepjes gesneden
4 rundsburgers
1 klontje boter
8 sneetjes cheddar kaas

Voor de saus:
4 el mayonaise
3 el ketchup
1 el mosterd
1 kl azijn
1 rode ui, fijngesneden
2 zoetzure augurken, fijngesneden
1 kl lookpoeder

4 grote volkoren wraps
0.5 Icebergsla, in reepjes gesneden
4 rundsburgers
1 klontje boter
8 sneetjes cheddar kaas

Voor de saus:
4 el mayonaise
3 el ketchup
1 el mosterd
1 kl azijn
1 rode ui, fijngesneden
2 zoetzure augurken, fijngesneden
1 kl lookpoeder

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Begin met het maken van de saus door alle sausingrediënten in een pot met deksel te doen. Sluit de deksel en schud alles goed door elkaar. Zet de saus opzij.

Bak de rundsburgers in een klontje boter naar wens.

Neem een wrap en leg hierop 2 sneetjes cheddar kaas. Smeer vervolgens wat van de saus over de kaas.

Voeg een handje gesneden Icebergsla toe boven op de saus, gevolgd door een gebakken burger.

Vouw de wrap dicht en bak deze aan beide kanten op een zacht vuur voor ongeveer 2 minuten per kant, totdat de wrap goudbruin en knapperig is.

Serveer de cheeseburger wraps onmiddellijk.

Social

Make eat share tag