Pizza diavola

Favorieten

30min

Next Level

Deze spicy pizza diavola van Luca moet je proberen! Pittige Italiaanse salsiccia met mozzarella & parmezaanse kaas is een echte smaakbom.

Deze spicy pizza diavola van Luca moet je proberen! Pittige Italiaanse salsiccia met mozzarella & parmezaanse kaas is een echte smaakbom.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1P

275g pizzadeeg
150 g tomatensaus
100 g droge pikante salsiccia
100 g mozzarella of fior di latte
50 g parmezaanse kaas
10 g olijfolie
basilicum

275g pizzadeeg
150 g tomatensaus
100 g droge pikante salsiccia
100 g mozzarella of fior di latte
50 g parmezaanse kaas
10 g olijfolie
basilicum

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Voor de bereiding van het deeg, neem hier eerst een kijkje!

Snijd de salsiccia in dunne plakjes en meng de tomatensaus met 1,5 g zout. Snijd de mozzarella julienne. Open je pizza met een beetje semola. Verdeel de tomatensaus over de pizza dan voeg je salsiccia, parmigiano, mozzarella, basilicum en olijfolie toe.

Bak op 400°C voor 60 à 90 sec of op 250°C voor 7 minuten.

Social

Make eat share tag