Snijd de rode ui fijn met een mandoline en giet de azijn erover. Duw alles goed onder en laat intrekken.
Verhit een grillpan en grill het gebraad aan beide kanten tot het mooi gekleurd is.
Brand het pepertje aan beide kanten met een brander op een vuurvaste plaat. Doe vervolgens alle ingrediënten voor de daslookboter in een keukenmachine en mix tot een gladde massa. Proef en breng op smaak met peper en zout.
Snijd de baguette open. Smelt wat geklaarde boter in een lage gietijzeren pan en toast de binnenkant van de baguette.
Samenstellen van de sandwich: Smeer de daslookboter op beide kanten van de baguette. Beleg de onderste helft met het geroosterde gebraad. Leg daar de kaas in sneetjes op en schroei deze aan met de brander tot de kaas mooi smelt. Voeg de opgelegde ui en fijngesneden sla toe. Sluit de sandwich met de bovenkant van de baguette.
Wikkel de sandwich in boterpapier en eet onmiddellijk op of neem mee voor een picknick.