One pot pasta met spinazie in roomsaus

Favorieten

25min

Easy

Een one pot met pasta, scampi en spinazie... de roomsaus met geitenkaas is verrassend lekker! Ontdek het recept.

Een one pot met pasta, scampi en spinazie... de roomsaus met geitenkaas is verrassend lekker! Ontdek het recept.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 2P

250 g rigatoni pasta
150 g verse geitenkaas
125 g baby spinazie
2 tenen look
4 stuks lente-ui
100 g parmezaanse kaas
Pezo
1 groenten bouillonblokje
800 ml water

250 g rigatoni pasta
150 g verse geitenkaas
125 g baby spinazie
2 tenen look
4 stuks lente-ui
100 g parmezaanse kaas
Pezo
1 groenten bouillonblokje
800 ml water

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Neem een kookpot en doe er het water en bouillonblokje in. Snij de lente-ui fijn en rasp de look erover, voeg toe. Voeg dan ook de pasta en geitenkaas toe en roer even alles goed onder elkaar.

Laat opkoken en zet vuur dan wat zachter, laat 15 min koken, roer regelmatig, roer er als laatst de spinazie en kaas onder, roer alles goed onder elkaar. Als je ziet dat het water te snel verdampt zet je er een deksel op.

Serveer onmiddellijk!

Social

Make eat share tag