Vleesbrood Caprese met Krieltjes, Groenten en Pesto

Favorieten

1u

Next Level

Geniet van dit heerlijke Vleesbrood Caprese met krieltjes, gegrilde groenten en pesto, allemaal in de Philips Airfryer met panverdeler.

Geniet van dit heerlijke Vleesbrood Caprese met krieltjes, gegrilde groenten en pesto, allemaal in de Philips Airfryer met panverdeler.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

Vleesbrood:
400 g kippengehakt
400 g rundsgehakt
1 mozzarella buffala fior di latte
125 g zongedroogde tomaten
1 bosje basilicum
1 handvol pijnboompitten
2 el paneermeel
Peper en zout

Krieltjes met rozemarijn en knoflook:
500 g krieltjes
Peper en zout
1 el olijfolie

Gegrilde groenten:
0.5 bloemkool
3 paprika’s naar keuze
Peper en zout
1 el olijfolie
1 tl currypoeder

Basilicumpesto
Rucola
Parmezaanschilfers

Vleesbrood:
400 g kippengehakt
400 g rundsgehakt
1 mozzarella buffala fior di latte
125 g zongedroogde tomaten
1 bosje basilicum
1 handvol pijnboompitten
2 el paneermeel
Peper en zout

Krieltjes met rozemarijn en knoflook:
500 g krieltjes
Peper en zout
1 el olijfolie

Gegrilde groenten:
0.5 bloemkool
3 paprika’s naar keuze
Peper en zout
1 el olijfolie
1 tl currypoeder

Basilicumpesto
Rucola
Parmezaanschilfers

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snijd of trek de mozzarella in kleine stukjes. Snijd de zongedroogde tomaten fijn. Hak het basilicum fijn.

Vleesbrood: Meng het kippengehakt en rundsgehakt in een kom. Voeg de mozzarella, zongedroogde tomaten, basilicum, pijnboompitten en paneermeel toe aan het gehaktmengsel. Breng op smaak met peper en zout.

Vorm het mengsel tot een vleesbrood en plaats het in één compartiment van de panverdeler in de Philips Airfryer. Bak eerst het vleesbrood voor ongeveer 15 minuutjes, op 175°C met lage luchtsnelheid (1 wieltje = slow cooking)

Krieltjes: Meng de krieltjes met olijfolie, peper en zout.

Gegrilde groenten: Snijd de bloemkool in roosjes en de paprika in stukken. Meng de groenten met olijfolie, peper, zout en currypoeder.

Plaats de krieltjes en de groenten in het tweede en derde compartiment van de panverdeler en bak voor ongeveer 25 minuten op 180°C. Controleer halverwege en schud de krieltjes en groenten even door elkaar.

Serveer het vleesbrood in plakken met de krieltjes en de gegrilde groenten. Voeg een lepel basilicumpesto, wat rucola en parmezaanschilfers toe als garnituur.

Social

Make eat share tag