Lasagne Alfredo

Favorieten

45min

Next Level

Probeer deze heerlijke Lasagne Alfredo met kip, spinazie en Parmezaanse saus. Een groene twist op de klassieke Alfredo!

Probeer deze heerlijke Lasagne Alfredo met kip, spinazie en Parmezaanse saus. Een groene twist op de klassieke Alfredo!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

800g kippenbillenfilets (zonder been of vel)
100g boter
400ml room
600g spinazie
150g Parmezaanse kaas
2 teentjes knoflook
400g oesterzwammen
Peper en zout (pezo)
Snufje nootmuskaat
1 pakje verse lasagnebladen

800g kippenbillenfilets (zonder been of vel)
100g boter
400ml room
600g spinazie
150g Parmezaanse kaas
2 teentjes knoflook
400g oesterzwammen
Peper en zout (pezo)
Snufje nootmuskaat
1 pakje verse lasagnebladen

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snijd de kipfilets in fijne plakjes en de paddenstoelen fijn. Bak ze apart in boter met peper en zout. Zet apart.

Laat de spinazie slinken in wat boter met peper, zout en een snufje nootmuskaat.

Doe de helft van de gebakken spinazie in een hoge maatbeker, samen met de room, Parmezaanse kaas, knoflook, peper, zout en nootmuskaat. Mix alles fijn tot een saus.

Maak laagjes in een ovenschaal met de verse lasagnebladen, gebakken kip, paddenstoelen, de helft van de gebakken spinazie en de spinazie-Parmezaansaus.

Werk af met de geraspte Parmezaanse kaas.

Bak de lasagne 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Serveer onmiddellijk.

Social

Make eat share tag